Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

Werkgeversmerk Grote geldzorgen bij één op de drie Nederlanders
Hoe ga je om met arbeidsconflicten?
Algemeen payroll Hoe ga je om met arbeidsconflicten? Uit onderzoek is gebleken dat jaarlijks zeker 70.000 ziekmeldingen per jaar een gevolg zijn van een conflict op de werkvloer. Hoe ga je als werkgever om met conflicten op het werk en hoe doe je dit op een juridisch correcte manier? Onze collega's Berrie en Anne vertellen het je graag.
De voordelen en nadelen (misvattingen) van payroll voor medewerkers
Werkgeversmerk De voordelen en nadelen (misvattingen) van payroll voor medewerkers Vaak wordt enkel stilgestaan bij de redenen voor payroll voor werkgevers. Maar hoe is dat voor medewerkers? Wat zijn voor hen de voordelen en zijn er ook nadelen? We leggen het je graag uit.
Hoe word je een aantrekkelijk werkgever?
Werkgeversmerk Hoe word je een aantrekkelijk werkgever? Jezelf onderscheiden met een sterk employer brand (werkgeversmerk), is crucialer dan ooit in de huidige krappe arbeidsmarkt. Met een sterk werkgeversmerk val je meer op en lukt het beter om talent aan te trekken, te binden én te behouden.
Hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen?
Werkgeversmerk Hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen? Jezelf onderscheiden met een sterk employer brand (werkgeversmerk), is crucialer dan ooit in de huidige krappe arbeidsmarkt. Met een sterk werkgeversmerk val je meer op en lukt het beter om talent aan te trekken, te binden én te behouden.
Komkommertijd
Column Komkommertijd Bestaat komkommertijd überhaupt nog wel? In deze column deelt Berrie hoe hij deze zomer geen komkommertijd ervaart, maar het juist alleen maar drukker heeft. En geeft hij tips & tricks over hoe hij dit aanpak. Lees verder
Mag ik alstublieft een 10 van u?
Column Mag ik alstublieft een 10 van u? Steeds vaker wordt er gepronkt met NPS-scores. klanttevredenheidsonderzoeken en de sterren vliegen je om de oren op beoordelingssites, aldus Berrie. Een bezoekje aan de lokale autodealer en merkdealer zet hem aan het denken. Want wanneer ben je al klant eigenlijk écht tevreden? En waar zit 'm dat in? Je leest het in zijn column.
Het belang van onboarding bij payroll: tips en voordelen
Werkgeversmerk Het belang van onboarding bij payroll: tips en voordelen Benieuwd hoe de onboarding bij een payrollorganisatie gaat? We leggen het graag aan je uit en geven je tips en tricks voor een succesvolle onboarding.