Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

Nieuwe regeling betaald ouderschapsverlof
Wetten en regels Nieuwe regeling betaald ouderschapsverlof Per 2 augustus treedt de nieuwe Wet betaald ouderschapsverlof in werking. Wat gaat er veranderen? Dat lees je hier.
Nieuwe pensioenwet is aangenomen, wat zijn de consequenties?
Wetten en regels Nieuwe pensioenwet is aangenomen, wat zijn de consequenties? Er komen belangrijke veranderingen aan die invloed kunnen hebben op het pensioen van alle medewerkers in loondienst, dus ook voor jouw (payroll)medewerkers. We sommen de belangrijkste wijzigingen voor je op.
Metaal- en elektrotechnieksector loopt voorop met skillspaspoort
Werkgeversmerk Metaal- en elektrotechnieksector loopt voorop met skillspaspoort De cao Metalektro is één van de eerste cao’s die de invoering en het gebruik van een skillspaspoort vastlegt. Hiermee loopt de branche voorop in de arbeidsmarkt. Lees hier waarom het invoeren van dit skillpaspoort loont.
De impact van Generatie Z op werkgeverschap
Downloads De impact van Generatie Z op werkgeverschap De wereld verandert in rap tempo. Een nieuwe generatie stroomt nu de werkvloer op. Deze generatie heeft een grote impact op het ondernemerschap. Dit zijn de medewerkers van morgen, leer ze nu beter kennen.
1 2 3 4
Volgende